13 Ное 2018 | 11:30

Управителният съвет на „Индустриален холдинг България“ АД организира среща с инвеститорите на 10 декември 2018 г. от 13.00 ч. в град София, на ул. Алабин № 16-20, в сградата на Българска стопанска камара, в заседателната зала на първия етаж. На срещата ще бъдат представени резултатите от дейността на дружеството, на индивидуална и консолидирана основа, към трето тримесечие на 2018 г. и тенденциите за развитие на основните бизнеси, в които оперират дружества от Групата на „Индустриален холдинг България“ АД, за края на 2018 г. и 2019 г. На срещата ще присъстват представители на корпоративното ръководство на „Индустриален холдинг България“ АД и изпълнителните директори на основните дружества от Групата на холдинга.

Всички желаещи могат да заявят желание за участие, като попълнят и изпратят приложената регистрационна форма, в срок до 06.12.2018 г. на електронен адрес - ir@bulgariaholding.com. На посоченият електронен адрес могат също да бъдат изпращани предварително въпроси по темите, които ще бъдат дискутирани.

Регистрационна форма